Om oss.

Över 15 års
kombinerad
erfarenhet &
expertis.

Blackbear Security är det nya företaget som tillhandahåller och bemannar med event-, chaufför-, service– och säkerhetspersonal inom nöjesscenen.

Grundarna av företaget har tillsammans över 15 års erfarenhet & expertis av olika slags planering och säkerhetsarbeten inom nöjesbranschen och bemanning av olika evenemang som till exempel nattklubbar, företag/exklusiva events och konserter.

Personalen vi tillhandahåller är noga utvalda genom intervjuer där professionalism, service mind och hög grad av social kompetens är av yttersta vikt.

Tillsammans med organisatörer, företag, artister och andra stora aktörer har vi planerat säkerhet samt bemannat inför deras event för att på så sätt få den optimala säkerheten och upplevelsen vid arrangemang.

Våra uppdrag.

Utöver ordningshållning i krog- och nöjesbranschen i samråd med ledande aktörer inom nöjessektorn kring arrangemang så har vi erfarenhet från uppdrag med artister och DJ’s (Jireel, DJ Black Moose, Dani M, Ricky Rich, Lamix m.fl. samt utländska artister som Burna Boy m.f.l) samt andra tillställningar.

Vårt arbete med event organisatörer, artister och DJ’s är både nationellt och internationellt.

Varför välja oss.

Här på Blackbear, anser vi att din kundnöjdhet är vår primära definition av framgång. Vi strävar efter att leverera en grundligt utfört arbete tillsammans med utmärkt service från våra anställda.

Vi vill hålla våra löften och vi tror att vår armé av nöjda kunder och vår personal som utför punktliga och professionella arbetsutförande är en oslagbar kombination.

Evenemangssäkerhet
Chaufför
Tour Management
Event Management
DJ